Språkval / language
  •  

Nordiska Plast AB

Box 87

Borrgatan 6

SE-332 22 Gislaved, Sweden

info@nordiskaplast.se

Tel 0371-58 61 00

Fax 0371-137 15

© 2012 Nordiska Plast AB

Alltid till hands

Du har säkert haft en produkt från Nordiska Plast i handen. Det kan vara kundkorgen i varuhuset, en snygg smart förpackning för hemmet, en back för redskap i garaget eller klok förvaring på företaget. Vi är ett familjeföretag som har utvecklat, tillverkat och marknadsfört olika plastprodukter i 60 år.

Det finns knappast en plastprodukt vi inte har gjort, eller gör. I dag är vi ett ledande företag som erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment. I vår produktutveckling förnyar vi ständigt sortimentet där form, funktion och materialval alltid har ett medvetet och genomarbetat syfte. Som ett ledande företag kan vi också erbjuda en mycket hög leveranssäkerhet.

Vi är ett familjeföretag som drivs med ett högt engagemang i alla led. Vi värnar om våra kundrelationer och våra anställda. Vårt säte ligger i Gislaved, Sverige där vi har vår tillverkning. 

Sortiment

Konsumentprodukter
Vi utvecklar, producerar och marknadsför konsumentvaror i plast. Kunderna finns i hem och hushåll, kontor och fritid. Produkterna säljs i detaljhandeln och hos olika grossister. Sortimentet kännetecknas av smart modern formgivning där funktion och ergonomi spelar viktiga roller. Sortimentet genomgår en ständig utveckling. Vi skapar nya produkter, nya former och nya färger. Allt för att möta högst ställda krav på en föränderlig marknad.

Kundkorgar
Vi är en av världens ledande tillverkare av kundkorgar. Första modellen togs fram i början av 1960-talet och idag erbjuds ett flertal modeller och tillbehör som exempelvis vagnar. En kundkorg kan också vara en bra plats för exponering och vi erbjuder tillval som tryckta logotyper och specialfärger som matchar respektive butiks profil. Kundkorgar säljs till detaljhandeln via grossister och tillverkare inriktade på butiksinredning.

Vattenrening
HUFO filtermaterial är en produkt som med fördel används i reningsverk. Materialet ersätter t.ex den traditionella makadambädden och kan även spolas rent vid överskott av biomassa.